Συνεργάτες

Γνωρίστε τους συνεργάτες της  Spira Ολιστική Οδοντιατρική - Οδοντιατρείο Οδοντίατρος Θεσσαλονίκη - Ομοιοπαθητική Οδοντιατρική ΙατρικήΟλιστική Οδοντιατρική

Ολιστική Οδοντιατρική Συνεργάτες Γιάννης Αλμπάνης Οδοντίατρος

Αλμπάνης Γιάννης

Ο Γιάννης Αλμπάνης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1973.

Σπούδασε Οδοντιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, απ’ όπου και αποφοίτησε το 1998. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Κλασσική Ομοιοπαθητική το 2013, μέσω του προγράμματος σπουδών της Ε.Ε.Κ.Ο.Ο. (Ελληνική Εταιρία Κλασσικής Ομοιοπαθητικής Οδοντιατρικής).

Είναι τακτικό μέλος της Ε.Ε.Κ.Ο.Ο. και συμμετέχει στην εκπαιδευτική ομάδα της εταιρίας.

Διατηρεί από το 2000 μέχρι σήμερα ιδιωτικό οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη.

Ολιστική Οδοντιατρική Συνεργάτες Ματίνα Αντωνιάδου Οδοντίατρος

Αντωνιάδου Ματίνα

Η Ματίνα Αντωνιάδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1977.

Σπούδασε Οδοντιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) απ’ όπoυ αποφοίτησε το 2001 (Βαθμός πτυχίου – Άριστα με Σειρά αποφοίτησης – Πρώτη). Το 2001 – 2004 παρακολούθησε το Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην Περιοδοντολογία και Βιολογία Εμφυτευμάτων στο ΑΠΘ. Το 2005 – 2006 ολoκλήρωσε στο Eastman, University College London (UCL) Master Degree στην Εμφυτευματολογία (Msc).

Εργάζεται από το 2001 ως ιδιώτης οδοντίατρος στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, το 2005 – 2006 εργάστηκε στο Βρετανικό Σύστημα Υγείας, ως συνεργάτης σε μεικτό private / NHS ιατρείο στο Λονδίνο με αντικείμενο την Γενική Οδοντιατρική, Περιοδοντολογία, Χειρουργική και Εμφυτευματολογία.

Λαμβάνει συνεχή επιμόρφωση με συμμετοχή σε επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια. Είναι μέλος της Ελληνικής Περιοδοντολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Εταιρείας Προληπτικής Οδοντιατρικής και της European Federation of Periodontology.

Ολιστική Οδοντιατρική Συνεργάτες Ελβίρα Μπαλντία Γιατρός Γενικής Ιατρικής

Μπαλντία Ελβίρα

Η Ελβίρα Μπαλντία (Elvira Baldia) είναι Ιατρός Γενικής Ιατρικής, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Βιέννης.

Είναι πρώην Διευθύντρια του ΕΣΥ.

Από το 2020 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μιλάει ελληνικά, γερμανικά (μητρική γλώσσα) και αγγλικά.

 Αλ. Σβώλου 44, Θεσσαλονίκη
 2313112683
 e.bal.33200@gmail.com
https://holistic-medicine.gr/

Ολιστική Οδοντιατρική Συνεργάτες Μιχαλάκης Μιχαήλ Οδοντίατρος

Μιχαλάκης Μιχαήλ

O Μιχαλάκης Μιχαήλ γεννήθηκε στην Αθήνα.

Σπούδασε πιλότος στην Αυστραλία, και στη συνέχεια Οδοντιατρική στον Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξειδικεύτηκε στην Ακτινολογία με MSc στην Παθοβιολογία Στόματος.

Έχει εργαστεί από το 2000 στο ιδιωτικό του ιατρείο στην Αθήνα, επίσης το 2012 στο Βρετανικό Σύστημα Υγείας.

Είναι ιδρυτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Οδοντογναθοπροσωπικής Ακτινολογίας το 2004, της Ελληνικής Εταιρείας Κλασσικής Οδοντιατρικής Ομοιοπαθητικής από το 2008. Συνεργάζεται με ιατρούς ομοιοπαθητικούς και έχει δημοσιεύσει άρθρα του στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

www.mihalakis.eu

Ολιστική Οδοντιατρική Συνεργάτες Κούτσικας Κωνσταντίνος - Διαιτολόγος Διατροφολόγος

Κούτσικας Κωνσταντίνος

Ο Κωνσταντίνος Κούτσικας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976.

Σπούδασε στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Απέκτησε Master of Science στην Κλινική Διατροφή στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμοσμένη Διαιτολογία – Διατροφή» του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει συμμετάσχει σε μεγάλα ερευνητικά προγράμματα διατροφής όπως το «The Postmenopausal Health Study» και «Healthy Growth Study». Αρθρογραφεί και κάνει διαλέξεις σε θέματα διατροφής σχετικά με την πρόληψη και την αντιμετώπιση κλινικών καταστάσεων. Eίναι συγγραφέας του πρώτου βιβλίου χορτοφαγίας στην Ελλάδα. Έχει συμμετάσχει με παρουσιάσεις του σε συνέδρια καθώς επίσης έχει δημοσιεύσει άρθρα σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά.

Εργάζεται από το 2007 ως ελεύθερος επαγγελματίας, διαιτολόγος – διατροφολόγος στην Θεσσαλονίκη. Είναι μέλος της Ένωσης Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Ελλάδος και ιδρυτικό μέλος του medNutrition.gr.

Είναι μαραθωνοδρόμος και ταυτόχρονα ασχολείται με τη διατροφική υποστήριξη για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της αθλητικής απόδοσης.